Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis verzending & retour met 14 dagen bedenktijd
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment

Product ervaring: Anti-Insect dames overhemd Futra

Product ervaring: Anti-Insect dames overhemd Futra

Door de zachte stof is dit mijn favoriete sneldrogende blouse met lange mouwen. Voor een lange vrouw als ik (1.80) is dit een van de weinige blouses die daadwerkelijk mijn hele armen bedekken. En daarvoor heb je hem toch?

Tijdens onze reizen ga ik graag de jungle in om vogels en andere dieren te spotten. Tijdens de vroege uren van de dag zijn alle dieren actief, dus ook insecten en muggen. Vaak steken ze me door mijn kleding heen (tenzij ik dik katoen draag). Ik heb DEET geprobeerd, maar omdat ik ook UV-bescherming nodig heb, ben ik veel tijd kwijt aan het aanbrengen van zonnebrand en DEET. Naast het feit dat DEET insecten afweert, doet de scherpe geur ook andere dieren omlopen. Soms juist welke je wilde zien.

Vogels houden niet van DEET. Zoogdieren ook niet. Jij bent een zoogdier. Protex houdt stekende insecten op afstand en beschermt mijn huid tegen de zon, zonder mijn huid te beschadigen. Ik hoef nu niet meer om vier uur 's morgens klunzig zonnebrand aan te brengen, wachten tot het intrekt, dan DEET er overheen. Ik kan volledig beschermd binnen enkele minuten de deur uit!

Doordat ik vaak actief bezig ben, blijven lichaamsgeuren achter in mijn tops. Andere merken die ik heb geprobeerd hielden die geur vast, en daardoor waren ze niet meer draagbaar. De Life-Line Protex Futra Blouse houdt me koel en is antibacterieel en anti-microbieel en blijft daardoor langer schoon en fris.

Protex is een geïmpregneerde stof, maar kan veelvuldig gewassen worden zonder de beschermende eigenschappen te verliezen.

Ook op normale warme dagen durf ik met deze blouse de straat op. Het ziet er niet zo technisch uit dat het alleen maar in de jungle kan worden gedragen, maar biedt je wel alle comfort van sneldrogende kleding.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis verzending & retour met 14 dagen bedenktijd
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment