Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis verzending & retour met 14 dagen bedenktijd
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment

NWB en Life-Line slaan handen ineen

NWB en Life-Line slaan handen ineen

Life-Line en de NWB ondertekenden op woensdag 25 september beide het contract op het hoofdkantoor van Life-Line in Nieuwegein. Directeur van de NWB Huub Stammes en de eigenaar van Life-Line Bas van Beek zetten beide een krabbel onder het nieuwe samenwerkingsverband. Met de samenwerking willen Life-Line en de NWB zich gezamenlijk inzetten voor de snelgroeiende wandelsport.

Wandelsport

Het Nederlandse outdoor-merk Life-Line richt zich vanaf de zomer van 2014 volledig op de wandelsport. Het label werd opgezet in 1976, door de familie Van Beek (Bemontex). De keuze komt niet uit de lucht vallen: de wandelsport wint aan populariteit en er is geen ander merk dat zich puur op de wandelsport richt. Daarnaast heeft het merk veel affiniteit met de wandelsport.

Kledinglijn

“Wandelsporters bereiken en binden, daar draait het om,” aldus Bas van Beek. “Wij brengen begin volgend jaar een kledinglijn op de markt die goed aansluit op de wensen van wandelaars. Door te luisteren naar ons testpanel, allemaal zeer actieve wandelaars en leden van de NWB, en het testen van nieuwe concepten, gaan elk jaar vier wandelkledingcollecties ontwikkelen.” De collectie van Life-Line bestaat onder andere uit soft- en hardshell jassen met antislipstukken voor de rugtas en anti-insect- en UV-werende afritsbroeken. Volgens Life-Line staan bij elke collectie functionaliteit, gebruiksgemak en pasvorm centraal.

Retail

Ook het retailkanaal vormt een belangrijk onderdeel bij het stimuleren van de wandelsport. Life-Line wil de samenwerking aangaan met de beste wandelspecialisten en outdoor-winkels in Nederland. Door middel van een op maat gemaakt ‘Vrienden van Life-Line-retail programma’ wil Life-Line zich onderscheiden binnen het merkenaanbod. Ook de NWB maakt hier onderdeel van uit. “Wij willen meedenken met de winkeliers en hen assisteren bij wandelactiviteiten.”

Bron: www.textilia.nl  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis verzending & retour met 14 dagen bedenktijd
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment