Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis verzending & retour met 14 dagen bedenktijd
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment

Volop wandel zomer bij, Op Lemen Voeten

Het zomernummer van het wandelblad Op lemen voeten heeft voor het komend nummer Duitsland als thema gekozen. Het blad verschijnt op vrijdag 13 juni en het gaat niet alleen over Duitsland maar er staan ook leuke (wandel) artikelen in over bijvoorbeeld Drenthe en Amsterdam.

Wil je dit nummer thuis ontvangen? Neem voor 2 juni een abonnement via deze link (http://www.wandelmagazine.nu/abonnement-op-lemen-voeten) en ontvang bovendien toegang tot 800 wandelkaarten van wandelzoekpagina.nl

In komende Op lemen voeten lees je onder andere:

Duitslands langste blote-voeten-pad: Sokken in de schoenen proppen. Broekspijpen omhoog. Koele wind langs onze kuiten. Er borrelt al meteen een lichte sensatie van vrijheid op. Even geen afspraken, deadlines of boodschappen, alles draait vanaf nu een paar uurtjes om onze blote voeten. In hartje Duitsland gaan we ‘s lands langste Barfußpfad uitproberen, een speciaal pad voor een verkwikkende wandeling zonder schoeisel. Af en toe best even doorbijten hoor, niet elke ondergrond blijkt even verfijnd. Maar de beloning aan het einde van het pad is warm en tintelend. 
Bruno Taut, de toekan onder de modernisten: Sinds 2008 zijn zes Berlijnse woonwijken Werelderfgoed. Bruno Taut, de belangrijkste ontwerper van deze modernistische wijken, doopte zijn huizen in bonte kleuren. Toekans zijn het in vergelijking met de witte creaties van andere modernisten zoals Walter Gropius en onze Gerrit Rietveld.

Stolberg, stad van het koper: Op de Alter Markt in Stolberg staat een indrukwekkend standbeeld van drie uitgemergelde mannen die gevangen zijn in een verkrampte rondedans. Het is een eerbetoon aan de arbeiders die letterlijk en figuurlijk in de vuurlinie stonden bij de opbouw van de welvaart in Kupferstadt Stolberg.

Link voor meer informatie:

http://www.wandelmagazine.nu/featured/thema-zomerse-op-lemen-voeten-duitsland
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis verzending & retour met 14 dagen bedenktijd
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment