Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Gratis achteraf betalen met AfterPay
Gratis verzending vanaf €50,-

Outdoor backpacks en rugzakken

Backpacks zijn ontzettend handig wanneer je een dagje weg bent en de natuur ingaat. Rugzakken verschillen in inhoud en vorm. Waar ben jij naar op zoek? Of je nu gaat wandelen, fietsen of backpacken: voor iedere outdoor activiteit bestaat er een passende rugzak die je kunt vullen met alle benodigdheden onderweg. Backpacks zijn ontzettend handig wanneer je een dagje weg bent en de natuur ingaat. Rugzakken verschillen in inhoud en vorm. Waar ben jij naar op zoek? Ga je voor een kleine rugzak of juist een grote rugzak? Bekijk welke rugtas wordt aangeraden voor welke outdoor activiteit. 

HET JUISTE FORMAAT

Waar ga hem voor gebruiken en hoeveel wil je in de rugzak meenemen? Ga je de rugzak gebruiken voor een wandeling? Of moet de rugzak ruim genoeg zijn voor de trekkingtour of grote rondreis? Voor iedere outdoor activiteit is er een geschikte backpack te vinden. Denk aan het volume van je uitrusting. We hebben rugzakken ingedeeld in drie formaten. Houd rekening met: de maximale draaglast, het materiaal, de afwerking en lichaamsgewicht van de drager.

 

KLEINE BACKPACKS

  • Backpacks tot 10 L zijn het geschikt voor korte fietstours, een stukje hardlopen of wanneer je op citytrip gaat. In een rugzak van 10 L gaat maximaal 5 kg aan gewicht.
  • Backpacks van 15-20 L zijn het geschikt voor een dagje wandelen, een dagje fietsen en wintersport. In een rugzak van 15 tot 20 L gaat maximaal 7 kg aan gewicht.

 

MIDDELGROTE BACKPACKS

  • Backpacks van 20-25 L zijn het geschikt voor een dagtours, denk aan een lange wandeling of een lange fietstocht. In een rugzak van 20 tot 25 L gaat maximaal 8 kg aan gewicht.
  • Backpacks van 25-30 L zijn het geschikt voor een tweedaagse wandeltocht of als schooltas erg geschikt. In een rugzak van 25-30 L gaat maximaal 10 kg.

 

GROTE BACKPACKS

  • Backpacks van 35-45 L zijn het geschikt voor een meerdaagse tours, zoals wandeltours, hiking, klimtours, skitours etc. In een rugzak van 35-45 liter gaat maximaal 12 kg aan gewicht.
  • Backpacks van 45-65 L zijn het geschikt wanneer je gaat reizen, backpacken of een uitgebreide trackingtour gaat doen. In een rugzak van 45-65 liter gaat maximaal 18 kg aan gewicht.

  • Backpacks van 65 L zijn het geschikt voor trekingtours, grote rondreizen en expedities. In een rugzak van 65 liter gaat maximaal 25 kg aan gewicht.
Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Gratis achteraf betalen met AfterPay
Gratis verzending vanaf €50,-