Specialist in outdoor kleding
Langere levertijd: 1 -3 werkdagen
Gratis achteraf betalen met AfterPay
Gratis verzonden vanaf €50,-

Onze merken

Raak geïnspireerd

Blogs

Dé 5 redenen waarom een winterwandeling een uiterst goed idee is!

Dé 5 redenen waarom een winterwandeling een uiterst goed idee is!

Wandelen in de winter. Staat bij de gedachte alleen al het kippenvel al op je rug? De échte koukleumen onder ons zijn vaak niet te porren voor een wa...

Lees meer
De poncho: meest comfy wandel musthave

De poncho: meest comfy wandel musthave

Influencers, BN'ers of misschien wel gewoon de buurvrouw, je ziet ze steeds vaker gestyled met een mooie poncho. Maak wandelingen in stijl met een pon...

Lees meer

Welkom bij Life-Line

Life-Line betekent letterlijk vitale verbindingslijn. Wij zijn een merk dat jou wilt motiveren en inspireren om buiten te zijn. Onze collecties maken het mogelijk dat jij geniet, plezier hebt, en sportief bent in de natuur. We inspireren je tot de mooiste versie van jezelf op fysiek en mentaal gebied. De producten zijn functioneel, sportief en geschikt om buiten te beleven in alle seizoenen. Vanaf 2021 hebben we nieuwe slankere pasvormen en nieuwe materialen die het wandelen nog comfortabeler en functioneler maken, bovendien is de collectie sportief in styling en kleuren.

Ons avontuur is gestart in 1976. Life-Line is een oer Nederlands merk. Wij zijn een Nederlands familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 60 jaar actief is. De eerste historische mijlpaal was destijds de introductie van de afritsbroek eind 1980. De Europese introductie. Pas jaren later, na een verandering van een stugge canvas versie naar een soepele, zachte katoen variant werd dit een enorm succes.

Wij houden van buiten. Buiten is gezond voor lichaam en geest. Je kan buiten met elkaar genieten rondom het kampvuur met vrienden. Je kan een mooie tocht wandelen op jezelf en volledig tot rust komen of gaan voor een mooie duurtocht. Wat te denken van fietsen in de natuur of wandelen met de hond. Wij zijn er voor iedereen die buiten wilt zijn.

Onze producten zijn innovatief en duurzaam. We hebben oog voor detail. Je wilt er natuurlijk ook nog leuk uit zien in je buitensport kleding. Wij vinden het belangrijk dat je in alle seizoenen jouw buiten activiteit met plezier kunt beleven. Daarnaast vinden we functionaliteit, comfort, innovatie en technologie erg belangrijk.

We koesteren buiten. Buiten mensen houden van de natuur en alles wat daar mee samenvalt. We zijn ons bewust dat we de wereld moeten helpen weer gezond te worden. Door duurzaam te ondernemen en dit in onze gehele keten door te voeren, dragen wij bij. Wij motiveren iedereen in ons netwerk maximaal bij te dragen. Ons doel is in 2022 60% van onze producties en processen duurzaam te hebben. In 2024 is dit 100%. Geen streven, maar een absoluut moeten.

Wij staan ook voor maatschappelijk en sociaal verantwoordelijk produceren en werken.

We vinden het belangrijk dat in onze productie keten alles conform deze normen is verzorgd en controleren hierop nadrukkelijk. In samenwerking met partners en vanuit onze onderneming.

Buiten is waar we willen zijn en wat we beschermen. Wij dragen bij aan jouw ontwikkeling. Wij zijn verantwoordelijk voor het welzijn van onze medemens, dier en onze planeet.

Onze werkwijze, samenwerkingen, onze services, ons merk zal dit statement altijd stimuleren en enthousiasmeren. Uiteraard dragen we hierin met volle overtuiging bij. Samen gaan we voor een betere wereld.

“Het begint bij jezelf, als jij het wilt, dan lukt het ook.”

-Jurgen van Beek -

CEO Life-Line

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor kleding
Langere levertijd: 1 -3 werkdagen
Gratis achteraf betalen met AfterPay
Gratis verzonden vanaf €50,-