Specialist in outdoor kleding
14 dagen recht op retour
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment

Retourneren of Omruilen

Informatie over het retourneren of omruilen van producten

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het retourneren van de bestelling is gratis. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kun je gebruik maken van het herroepings-retourformulier: (Zit ingesloten in alle verzonden pakketten.)

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wij crediteren het bedrag van de kleding, als u heeft betaald voor de verzendkosten blijft dit voor uw rekening.

 

Hoe stuur ik iets retour?

  • Vul het retourformulier bijgesloten bij jouw bestelling zo volledig mogelijk in. Vergeet niet uw eigen gegevens zodat wij het retour sneller aan kunnen melden!

  • Verpak het artikel in de verzendzak, die je bij jouw bestelling meegeleverd krijgt. Zorg ervoor dat het verpakkingsmateriaal en de hangtags/labels van het bestelde artikel netjes blijven. Heeft u uw verzendzak niet meer? Dan mag het artikel ook terug gestuurd worden in een goed afgesloten doos.

  • UPS: Voor UPS hoeft er tegenwoordig geen sticker meer op het pakket worden geplakt. Ga naar uw dichtsbijzijnde UPS Access Point en meld daar het pakket aan onder vermelding van Life-Line.
    DPD Pickup: Liever retourneren via DPD? Stuur een mail met uw ordernummer naar [email protected] voor een DPD retour sticker! Plak de retour sticker van DPD Pickup parcelshops op het retour pakket en biedt dit aan bij een DPD Pickup Parcelshop punt bij je in de buurt.

 

Zodra de goederen in goede orde retour ontvangen zijn zullen wij u hiervan in kennis stellen. Er volgt een creditnota of omruiling voor de retour gekomen producten. De creditnota/terugbetaling wordt maximaal binnen 14 dagen verwerkt maar meestal eerder

 

* Retour gestuurde pakketten onder rembours worden geweigerd!

* Kies je voor een andere vervoerder dan UPS of DPD kunnen de kosten niet gedeclareerd worden. 

 

Waar vind ik het retourformulier?

Het retour zenden van het door jou bestelde product kan met behulp van het retourformulier. Het retourformulier wordt altijd bij de bestelling geleverd. Het formulier vindt u in de Documents Enclosed envelop op de omzak of ingesloten bij de producten. Mocht er per ongeluk geen retourformulier bij jouw zending zitten dan kan je hem hieronder downloaden.

Retourformulier UPS retour zendingen.

** LET OP!: indien uw zending verzonden is naar een DPD Pickup parcel shop dan dient 
u een retourlabel aan te vragen via onze klantenservice dit kan per e-mail of via +31 (0) 30 - 60 23 097

 

  • Print hem uit en vul hem zo volledig mogelijk in, sluit de pakbon erbij voor een nog snellere verwerking.
  • Voeg het compleet ingevulde retourformulier toe in de verzendzak en breng je pakket naar het dichtstbijzijnde UPS Accesspoint of DPD Pickup Parcelshop.

LET OP!: Controleer altijd vooraf of er een UPS Accesspoint of DPD Pickup Parcelshop bij je in de buurt is om jouw Life-Line pakket te kunnen retourneren.

 

Waar kan ik mijn retour inleveren?


Dichtsbijzijnde UPS Accesspoints:


Dichtsbijzijnde DPD Pickup Parcelshops:


Omruilen van artikelen voor een andere maat of kleur is mogelijk, dit vul je ook in op hetzelfde formulier. Wanneer de artikelen op voorraad zijn, verzenden wij deze altijd GRATIS toe!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor kleding
14 dagen recht op retour
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment