Specialist in outdoor kleding
Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis achteraf betalen met AfterPay
Gratis verzonden vanaf €50,-

Retourneren of Omruilen

Informatie over het retourneren of omruilen van producten

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het retourneren van de bestelling is gratis. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kun je gebruik maken van het herroepings-retourformulier: (Zit ingesloten in alle verzonden pakketten.)

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wij crediteren het bedrag van de kleding, als u heeft betaald voor de verzendkosten blijft dit voor uw rekening.

 

Hoe stuur ik iets retour?

  • Vul het retourformulier bijgesloten bij uw bestelling zo volledig mogelijk in. Vergeet niet uw eigen gegevens zodat wij het retour sneller aan kunnen melden!

  • Verpak het artikel in de verzendzak, die je bij jouw bestelling meegeleverd krijgt. Zorg ervoor dat het verpakkingsmateriaal en de hangtags/labels van het bestelde artikel netjes blijven. Heeft u uw verzendzak niet meer? Dan mag het artikel ook terug gestuurd worden in een goed afgesloten doos.

  • Bij de bevestiging van uw bestelling heeft u een e-mail van ons ontvangen met een retourlabel van DPD. Print dit label uit en plak het op de verpakking. U kunt uw artikel nu afgeven bij een DPD Pickup Parcelshop bij u in de buurt. Geen retourlabel ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw ordernummer naar [email protected] en wij sturen het label naar u op.

Zodra de goederen in goede orde retour ontvangen zijn zullen wij u hiervan in kennis stellen. Er volgt een creditnota of omruiling voor de retour gekomen producten. De creditnota/terugbetaling wordt maximaal binnen 14 dagen verwerkt maar meestal eerder

* Retour gestuurde pakketten onder rembours worden geweigerd!

* Kies je voor een andere vervoerder dan UPS of DPD kunnen de kosten niet gedeclareerd worden.

 

Waar vind ik het retourformulier?

Het retour zenden van het door jou bestelde product kan met behulp van het retourformulier. Het retourformulier wordt altijd bij de bestelling geleverd. Het formulier vindt u in de Documents Enclosed envelop op de omzak of ingesloten bij de producten. Mocht er per ongeluk geen retourformulier bij jouw zending zitten dan kan je hem hieronder downloaden.

Retourformulier DPD retour zendingen.

  • Print hem uit en vul het zo volledig mogelijk in, sluit de pakbon erbij voor een nog snellere verwerking.
  • Voeg het compleet ingevulde retourformulier toe in de verzendzak en breng je pakket naar het dichtstbijzijnde DPD Pickup Parcelshop.

LET OP!: Controleer altijd vooraf of er een DPD Pickup Parcelshop bij je in de buurt is om jouw Life-Line pakket te kunnen retourneren.

 

Waar kan ik mijn retour inleveren?

Dichtstbijzijnde DPD Pickup Parcelshops:


Omruilen van artikelen voor een andere maat of kleur is mogelijk, dit vul je ook in op hetzelfde formulier. Wanneer de artikelen op voorraad zijn, verzenden wij deze altijd GRATIS toe!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor kleding
Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis achteraf betalen met AfterPay
Gratis verzonden vanaf €50,-