Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

Betaalmethoden

Veilig online betalen via Pay.nl
PAY.nl maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL, Mastercard/Maestro/Visa, Bancontact-Mr Cash, aan te bieden in hun webshop. Zo kun je als consument binnen de webshop van je keuze online betalingen
binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. PAY.nl is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van je betaling en heeft geen invloed op de levering van je online aankopen.

Pay. voert rebranding door - Pay.Hoe werkt iDEAL? 

Betalen met iDEAL is in een paar stappen afgerond: 

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Aan de hand van een demo laten we u stap voor stap zien hoe de betaling plaatsvindt. Van winkelwagentje tot en met betaalbevestiging. Start de demo.

Welke betaalmiddelen worden er geaccepteerd?

The Netherlands Belgium   Germany via PAYPAL™ Achteraf betaling
iDeal Bancontact/Mister Cash Giropay Paypal Express Checkout Afterpay | Riverty NL + BE
Mastercard Mastercard Mastercard Mastercard  
Maestro Maestro (alleen internationale kaart) met CVC code Maestro VISA  
VISA VISA VISA American Express  
Yourgiftcard Bankoverschrijving Sofort Discover Card  
Bankoverschrijving        
         

 

 

 

 Betalen bij Life-Line veilig?

Life-Line heeft voor de betalingen een bedrijf in de arm genomen genaamd PAY.nl. Deze partij verzorgt via een beveiligde verbinding SSL, de betalingen. Daarbij werkt Life-Line alleen samen met gerenommeerde betalingsmethoden als: iDeal en de creditcards Visa en Mastercard.

Veilig betalen via internet: MasterCard SecureCode
MasterCard SecureCode is de naam voor een extra veilige betaalmogelijkheid via internet. Met MasterCard SecureCode doet u uw aankopen met een extra wachtwoord. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zogenaamde '3D Secure' technologie. Vanaf juni 2009 kan het voorkomen dat u bij een betaling op internet gevraagd wordt om uw MasterCard SecureCode. U kunt deze aanmaken op het moment dat u uw betaling wilt doen en u hoeft u dus niet vooraf aan te melden.

Hoe werkt MasterCard SecureCode?
Nadat u de persoonlijke gegevens heeft ingevoerd en bevestigt een aankoop te willen doen, wordt er door Life-Line autorisatie gevraagd. Omdat u als Card-houder dan een extra wachtwoord gebruikt, wordt de kans op fraude met uw Card op internet nog kleiner. 

Wat is mijn wachtwoord voor MasterCard SecureCode?
Uw persoonlijke MasterCard SecureCode kunt u aanmaken op het moment dat u uw betaling wilt doen. Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u via www.veiligonlinebetalen.nl een nieuw wachtwoord aanmaken. Het wachtwoord dat u kiest moet bestaan uit minimaal zes posities en maximaal uit twaalf posities en moet minimaal één cijfer en minimaal één letter bevatten. Let op: houd uw wachtwoord altijd geheim. In feite vervangt het wachtwoord de handtekening of de PIN. 

Ik ben mijn MasterCard SecureCode kwijt, wat nu?
Bent u uw MasterCard SecureCode kwijt of vergeten, dan kunt u via www.veiligonlinebetalen.nl een nieuw wachtwoord aanmaken. Het wachtwoord dat u kiest moet bestaan uit minimaal zes posities en maximaal uit twaalf posities en moet minimaal één cijfer en minimaal één letter bevatten. Let op: houd uw wachtwoord altijd geheim. In feite vervangt het wachtwoord de handtekening of de PIN. 

Kan ik MasterCard SecureCode stopzetten?
Steeds meer bedrijven en klanten maken gebruik van MasterCard SecureCode. Als u eenmaal uw aankopen doet met MasterCard SecureCode, kunt u dit niet stopzetten. 
Na een melding van verlies of diefstal van de Card en bij opzegging van de Card wordt de Card automatisch afgemeld voor MasterCard SecureCode. Als u een nieuwe Card aanvraagt of krijgt, dan is deze automatisch ook weer aangemeld voor MasterCard SecureCode.

Achteraf betalen met Afterpay | Riverty.
Afterpay heet vanaf nu Riverty.

Riverty voert voor www.golifeline.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.golifeline.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 300.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website

Let op! Achteraf betalen kan alleen wanneer het pakket op het privé adres geleverd wordt! 

Hoe kan ik zien of mijn internetverbinding veilig is?
Het gebruik van de technologie 'SSL' (Secure Socket Layer) draagt bij aan een veilige internetverbinding. Dit houdt in dat elk bericht tussen u en Life-Line 'versleuteld' wordt weergegeven. Hierdoor wordt voorkomen dat derden het bericht op internet kunnen lezen.

Alle browsers (software waarmee u internet op kunt gaan) zijn voorzien van SSL.

U kunt dit zien doordat de browser het internetadres http://... heeft veranderd in: https://... (let u op de 's' achter 'http'). Indien dit niet het geval is, worden de gegevens niet versleuteld en wordt afgeraden om te betalen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-