Specialist in outdoor kleding
Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis achteraf betalen met AfterPay
Gratis verzonden vanaf €50,-
Life-Line Blog

Top 10 klompenpaden

Top 10 klompenpaden

Lekker struinen door de weilanden, kleine dorpjes ontdekken, genieten van een kopje koffie en dat allemaal in de frisse lucht. Een klompenpad brengt je op plekken waar je doorgaans minder snel zou komen. klompenpaden zijn lokale wandelroutes door het boerenland en op landgoederen, inmiddels zijn er in Nederland meer dan 100 routes uitgezet. De paden verschillen van 3 kilometer tot maar liefst 27 kilometer, voor de echte fanatiekelingen.

Wandelen in de regen

Wandelen in de regen

In ons koude Nederland wil het weer nogal wisselvallige gedaantes aannemen. Je hebt eindelijk tijd om die lang uitgestelde wandeling te gaan maken, je opent je gordijnen en het eerste wat je ziet zijn de regendruppels die met bakken uit de hemel vallen. Het regent dat het giet. Toch hoeft een regenbui jou er niet van te weerhouden om erop uit te gaan. Sterker nog, na het lezen van deze blog sta je te popelen op een plensbui, want wandelen in de regen heeft daadwerkelijk voordelen.

Top 5 natuurgebieden in Nederland

  • Geplaatst op
  • Door Kelly
  • 0
Top 5 natuurgebieden in Nederland

Om een mooi natuurgebied te bekijken, hoef je het niet langer verderop te zoeken. Ons eigen koude kikkerlandje biedt namelijk genoeg natuurgebieden waar je kunt genieten van al het natuurschoon. Van te voren is het soms lastig in te schatten welk natuurgebied de moeite waard is om stad en land voor af te reizen. Daarom hebben we een selectie voor jou opgesteld die volgens ons met stipt een keer bezocht moeten worden. Wellicht komen sommige natuurgebieden je al bekend voor, maar ben je er nog nooit geweest. Lees mee en ontdek de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is.

Kamperen in de winter

  • Geplaatst op
  • Door Kelly
  • 0
Kamperen in de winter

Kampeerliefhebbers opgelet, beleef een compleet nieuwe ervaring in de buitenlucht door kamperen in de winter. De natuur is rond deze tijd prachtig en veel campings in Nederland zijn het hele jaar geopend. Met een beetje geluk, spot je de mooiste stillevens bedekt met een laag sneeuw. Kamperen in de winter is wel andere koek dan kamperen in de zomer. Dit betekent gelukkig niet dat je je zomer kampeerspullen thuis hoeft te laten. Je hebt alleen een andere insteek nodig en daar gaan wij je bij helpen. In deze blog nemen we je mee om jouw winter kampeertrip net even wat aangenamer te maken.

Allerbeste wensen voor 2021

  • Geplaatst op
  • Door Jurgen van Beek
  • 0
Allerbeste wensen voor 2021

Lieve sportieve vrienden,

We wensen jullie allemaal de allerbeste wensen voor 2021!  We wensen je een sportief jaar, een goede gezondheid, beweging en de mooiste beleving.

We wensen je meer dan ooit een goede gezondheid en de beste versie van jezelf! Onze beste voornemens stoppen we al jaren in onze collecties, maar dit jaar gaan we een stap verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor kleding
Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis achteraf betalen met AfterPay
Gratis verzonden vanaf €50,-