Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis verzending & retour met 14 dagen bedenktijd
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment

Facebook winactie

Uit alle ingezonden reacties op Facebook wordt een winnaar gekozen die softshell handschoenen ter waarde van €24,95 wint. Ideaal om je winter wandeloutfit compleet te maken voor jouw mooie wandeltochten! Deel je post onder het bericht op Facebook en doe mee!

Voorwaarden


Deze actie loopt van 14-01-2019 tot 19-12-2019 en wordt uitgevoerd door Bemontex B.V., hierna te genoemen onder Life-Line.

Deelnemers kunnen enkel online en na aanmelding deelnemen met de winactie. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn en een vaste woon/verblijfplaats te hebben in Nederland of België. Bij deelname onder de 18 jaar dient er toestemming te zijn van één van de ouders. Medewerkers van Life-Line zijn uitgesloten van deelname. Deelname aan de winactie is geheel gratis. Deelnemers nemen deel aan de winactie door een reactie onder de post te zetten en het bericht te liken en de Facebookpagina te liken. Life-Line behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer te diskwalificeren en/of uit te sluiten van deelname indien de deelnemer zich niet houdt aan de actievoorwaarden en/of bij onvolledige en/of onjuist ingevulde gegevens. 

De prijswinnaar wordt persoonlijk via Facebook op de hoogte gebracht van de uitslag. Zijn/haar naam en eventueel woonplaats wordt gepubliceerd op de social media kanalen van Life-Line, Facebook, Instagram en in de e-mailnieuwsbrief. Door deelname aan de winactie verleent de deelnemer toestemming voor deze publicaties.

De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien de winnaar niet reageert binnen één week na berichtgeving, of anderszins de gewonnen prijs weigert of niet accepteert, vervalt de prijs aan Life-Line en heeft Life-Line het recht de prijs aan een andere deelnemer uit te reiken. Bij deze winactie zijn de bepalingen als vastgelegd in de Gedragscode Promotionele Kansspelen van toepassing.

Life-Line is niet aansprakelijk voor storingen in en/of fouten tot het internet en/of de website en/of fouten in de vestiging. Zij kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, veroorzaakt door of verband houdende met de actie, de door de Life-Line uit te keren prijs, of anderszins. Life-Line en de door haar ingehuurde organisaties besteden de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van deze actie. Het kan voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of onjuist is. Eventuele onvolledigheden, taalfouten of andere fouten op de website of andere door Life-Line openbaar gemaakte commerciële uitingen betreffende de winactie in de periode 24-11-2018 tot 05-12-2018, kunnen niet aan Life-Line worden tegengeworpen noch enige verplichting voor Life-Line doen ontstaan. Indien de actievoorwaarden niet in een bepaalde situatie voorzien, heeft Life-Line het recht om naar eigen inzicht een beslissing te nemen waaraan een ieder zich dient te houden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis verzending & retour met 14 dagen bedenktijd
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment