Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

HHL Anti-insect

 

Bescherming tegen insecten

Vital Protection is een zeer effectieve, toonaangevende anti-insectenbescherming technologie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een unieke textiel impregnatie behandeling die langdurige bescherming biedt tegen een breed scala van bijtende insecten zoals muggen, teken, bedwantsen, zandvliegen en vlooien. HHL-bescherming biedt niet alleen bescherming tegen een belangrijk gezondheidsprobleem, maar remt ook de afbraak van geur-veroorzakende bacteriën en weefsel. Oftewel, 3 bijzondere voordelen in één product!

 

Waarom vitale bescherming?

Vital Protection biedt duurzame, langdurige bescherming tegen insecten op een veilige, en milieuvriendelijke manier. Het heeft een goed gedocumenteerde bewezen effectiviteit en onafhankelijke aanbevelingen. Muggen en andere bijtende insecten veroorzaken ernstige ziektes zoals Malaria, Dengue Fever, Zika Virus en het West Nile Virus - Vital Protection kan je veilig, gezond en hygiënisch houden. Daarnaast heeft het een uitstekende was bestendigheid. Het heeft verder geen invloed op het gevoel en de aanraking van de stof, of heeft een negatieve invloed op het vochttransport.

 

Wasvoorschrift

Het wassen van de kleding geïmpregneerd met HHL kan in de wasmachine met wasmiddel. Wij raden wel aan om op 30C te wassen, en niet te drogen in de wasdroger. Hierdoor blijft het impregneer middel langer in de stof. 

Na +/- 50 wasbeurten is het niet meer te garanderen dat de stof nog 100% beschermd tegen insecten. Vanaf 50 zal de HHL langzaam afnemen, dit betekent niet dat na 50 wasbeurten de stof NIET meer beschermd, het is minder beschermend als voorheen.

 

Belangrijkste voordelen

 • Vermindert insectenbeten en uw gezondheidsrisico aanzienlijk
 • Antibacterieel
 • Remt de afbraak van stoffen
 • Duurzame effectiviteit op lange termijn
 • Kostenefficiënt
 • De chemie van Vital Protection is veilig en milieuvriendelijk
 • Bewezen effectiviteit en onafhankelijk aanbevolen
 • Uitstekende was bestendigheid
 • Het heeft geen negatieve invloed op vochttransport/transpireren
 • Geen negatieve effecten op aanraking en het gevoel van de stof
 • Veilige en niet-toxische chemicaliën

 

Hoe werkt het?

Het actieve bestanddeel van Vital Protection is permethrin - een volledig veilige maar zeer effectieve chemie. In de natuur worden bepaalde bloemen, zoals de chrysanthemum, gebruikt om een ​​afstotend middel met vrijwel identieke eigenschappen te creëren. Permethrine is een synthetische versie van deze van nature voorkomende biologische bescherming. Het is geurloos en zal, indien op de juiste manier gebruikt, de omgeving of het kledingstuk / de uitrusting waarop het wordt aangebracht niet nadelig beïnvloeden. Deze unieke chemie, die we met succes hebben ontwikkeld voor de opname van weefsel, weert insecten onmiddellijk af wanneer hun zenuwstelsel een bedreiging detecteert. In de meeste gevallen waarin de muggen en andere stekende insecten het gevoel dat dit middel, worden ze onmiddellijk geblust en vliegen uit om een ​​beter verteerbaar slachtoffer te vinden! Vital Protection beschermt de drager tegen vervelende insecten en mogelijke ziektes.

 

De anti-insect collectie die uw avonturen comfortabel en veilig gaan maken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-