Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

De 5 beste outdoor broeken voor in de lente en zomer

De 5 beste outdoor broeken voor in de lente en zomer

Bij Life-Line hebben wij zojuist onze nieuwe lente- en zomer collectie gelanceerd, met onder andere fijne outdoor shorts! De 5 meest comfortabele outdoor shorts van Life-Line zetten wij hier voor jou op een rijtje.

Korte outdoor broeken voor in de lente en zomer

De lente is begonnen en de zomer komt eraan... Voor alle outdoor liefhebbers zijn dit heerlijke seizoenen om naar buiten te gaan! Het zonnetje schijnt vaker, het blijft langer licht en de temperaturen stijgen. Bij warmere temperaturen is het prettig om korte en goed ventilerende outdoor kleding te dragen. Bij Life-Line hebben wij zojuist onze nieuwe lente- en zomer collectie gelanceerd, met onder andere fijne outdoor shorts! De 5 meest comfortabele outdoor shorts van Life-Line zetten wij hier voor jou op een rijtje.

Let op: in de huidige tijden van corona raden wij aan je te houden aan alle voorschriften van het RIVM(!)

 

1. BERMUDA’S

Bermuda’s zijn heerlijke korte broeken op warme dagen. Ze eindigen net boven de knie, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Onze bermuda’s zijn gemaakt van een sneldrogende stof. Dat is wel zo prettig wanneer je nat wordt tijdens je outdoor activiteit. Bermuda’s zijn licht in gewicht en dus gemakkelijk mee te nemen onderweg. Ze zijn van een soepele stretch materiaal gemaakt en bewegen met je mee. We hebben bermuda’s in diverse kleuren en stijlen, voor dames en heren.

 

2. CAPRI BROEKEN

Capri’s zijn broeken die net over de knie reiken. Bij een capri broek heb je blote onderbenen. Een capri broek is onmisbaar bij gemiddelde temperaturen. Deze broeken zijn licht in van gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen onderweg. Bovendien hebben capribroeken ruime zakken waar veel spullen inpassen. De zakken zijn voorzien van klittenband en zo vallen belangrijke spullen niet uit je broekzak. Onze capri broeken hebben een UV bescherming, waardoor je beschermd wordt tegen de zon. Ga je erop uit? Vergeet dan niet je onderbenen in te smeren met zonnebrand. De capri broek is ideaal om te dragen in de zomer en lente. We hebben capri broeken in diverse kleuren en stijlen, voor dames en heren.

 

3. SKORTS, BROEKROKKEN EN WANDEL ROKKEN

Voor dames hebben wij diverse skorts en broekrokjes in het assortiment. Doordat er aan de binnenkant van de rok een broekje zit, heb je geen last van benen die tegen elkaar aan schuren. Ook hoef je niet bang te zijn voor inkijk. Onze wandel rokken zijn speciaal gemaakt voor de wandelaar die er graag fashionable bij wil lopen. De skorts zijn van een soepel materiaal gemaakt, waardoor ze ideaal zijn voor outdoor activiteiten. Bij Life-Line hebben we dames outdoor rokjes in allerlei kleuren en stijlen.

 

4. ANTI-INSECTEN SHORTS

Ga je de natuur in en zijn er veel insecten? Dan zijn anti-insecten shorts erg prettig om te dragen! De speciale HHL coating zorgt ervoor dat insecten op afstand blijven. Niemand zit te wachten op een vervelende insectenbeet. Je verkleint de kans met  De anti-insecten sorts zijn speciaal ontwikkeld voor wandelen in de tropen. Ook in Europa kunnen de insectenwerende shorts gedragen worden. Bij Life-Line hebben we anti-insecten shorts voor dames en heren in neutrale kleuren. Als je gaat wandelen in een gebied waar er kans is op insectenbeten, raden we aan om een anti-insecten broek te dragen. Bij Life-Line hebben we diverse soorten anti-insect shorts voor dames en heren.

 

5. AFRITSBROEKEN

Afritsbroeken zijn zeer functionele broeken. Zoals de naam al zegt kun je de broeken afritsen tot een korte broek. Een afritsbroek is perfect als je houdt van functionaliteit. Je kunt de broeken namelijk dragen bij iedere weersomstandigheid en ieder dagdeel. Deze twee-in-een broek rits je af bij mooi weer. Wordt het kouder? Je ritst eenvoudig de pijpen er weer aan. Bij Life-Line hebben we een groot assortiment aan afritsbroeken voor dames en heren in diverse kleuren.  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-