Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-
Vind hier het Go Life-Line Blog

Wandel Naar je Werkdag 2022

Wandel Naar je Werkdag 2022 Wist jij dat 21% van de werknemers 8 uur op een werkdag stilzit?!
7 april betekent dat het Wandel Naar Je Werkdag is. Sinds 2015 roept wandelnet heel werkend Nederland op om te wandelen tijdens jouw (thuis)werkdag! Naast dat het goed is om te wandelen ben je even weg van je werkplek, blijf je gezond en fit en activeer je je brein. Al na 20 minuten lopen ben je energieker, creatiever en geconcentreerder. Zo kan je na rondje wandelen er weer tegenaan.

Fit blijven door te wandelen

Fit blijven door te wandelen Over het algemeen is bekend dat wandelen voor niemand slecht is. Onder andere je hart, bloeddruk, spieren en geheugen zullen je dankbaar zijn. Vooral in de tijd waarin we nu leven waar de sportscholen dicht zitten en we grotendeels vanuit huis werkzaam zijn. Is het heerlijk om even een frisse neus te halen en je dure sportschool abonnement in te ruilen voor een goed stel wandelschoenen!

Opvallen op een winteravond

Opvallen op een winteravond Lekker wandelen na het werk; even de gebeurtenissen van de dag verwerken en met een fris hoofd de dag afsluiten. Dat is zeker aan te raden! Helaas staat wandelen in de winter gelijk aan wandelen in het donker. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, maar zorg wel dat je opvalt. Hierbij 7 tips om, ook op een winteravond, veilig op pad te gaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-