Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

Corona Nieuws

  • Geplaatst op
  • Door Outdoor Tycoon
  • 0
Corona Nieuws

Door de verspreiding van Corona leven we in spannende tijden. Life-line volgt nauwlettend de adviezen van het RIVM. Daarom nemen we een aantal maatregelen, te bevordering van uw veiligheid en die van onze medewerkers en het voorkomen van verspreiding van het Coronavirus. Mochten er nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus en onze dienstverlening zijn, dan houden wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

 
 

Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen dagen flink op z’n kop gezet. Kinderen gaan niet meer naar school, waar mogelijk blijft iedereen thuis werken en we vermijden sociale contacten. Maar zelfs in deze uitzonderlijke situatie is niemand een binnenmens. De lente staat voor de deur en er is niets fijners dan toch even naar buiten te gaan, om de stralen van de zon op je gezicht voelen.

Bij Life-line blijven wij ook in deze tijden graag voor je klaar staan! Via onze website blijven wij onze producten leveren zodat jij op een comfortabele manier van de buitenlucht kunt genieten, want buiten blijft gezond. De bezorgers houden afstand bij het afleveren, of zetten uw bestelling bij de voordeur om fysiek contact te vermijden. Ook onze klantenservice blijft klaar staan om je van advies te voorzien.

Naar buiten gaan om in de natuur te wandelen is misschien wel belangrijker dan ooit. Met dat vele binnen zitten zijn wandelen, fietsen en rennen veilige manieren om je alsnog fysiek en mentaal goed te blijven voelen.

Houd gepaste afstand maar geniet van de heerlijke lente, en ga naar buiten met de producten van Life-line!

Tot snel (buiten).

Team Life-Line

 
 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-