Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

Life-Line ambassadeur: Wanda Catsman

  • Geplaatst op
  • Door Sophie
  • 0
Life-Line ambassadeur: Wanda Catsman

Wij hebben Wanda gevraagd om onze anti-natte-kont afritsbroek te testen, lees hier haar verslag!

Wanda (35 jaar) woont in de provincie Utrecht en is een expert op het gebied van social media. 2 jaar geleden heeft zij besloten om dit te combineren met haar andere grote passie: het wandelen. Zij heeft haar eigen blog opgezet (Wanda wandelt) waarop zij verslag doet van haar wandelingen, haar uitrusting en ervaringen. Op deze manier wil zij anderen meenemen op haar avonturen en in contact treden met andere wandelaars. Waar zij vroeger met volle bepakking meerdaagse tochten liep, doet zij nu met name dag- of weekendtochten met een kleine dagrugzak.

Wij hebben Wanda gevraagd om onze anti-natte-kont afritsbroek te testen, lees hier haar verslag: Rosetta anti-natte-kont stretch afritsbroek (artikel nr. 63130245)

De broek is van stretchmateriaal wat in eerste instantie apart aanvoelde, maar na de test kan ik bevestigen dat het een fijn materiaal is wat goed meegeeft. De maat 40 die ik via de Life-Line webshop kreeg toegestuurd, bleek iets te groot te zijn voor mij. Maar gelukkig werkt retourneren super makkelijk. Ik heb de broek getest op Bevrijdingsdag toen ik de mooiste wandeling in Drenthe liep.

Na een zonnige start trok op een gegeven moment een flinke onweersbui over me heen. Ik voelde me niet veilig en besloot te schuilen onder een oude kar. Een betere test-case kon ik me niet bedenken: met m’n kont op het natte gras. Daar zat ik dan, te schuilen voor de heftige bui, maar zonder natte kont. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat de Anti Natte Kont wandelbroek niet alleen zorgt voor droge billen, de broek is ook nog eens vuilafstotend. Mijn billen waren dus niet alleen droog gebleven, maar er zat ook geen vlek op mijn kont van het modderige gras waar ik ingezeten had.

Toch heeft de broek ook 2 kleine minpuntjes: 1. De zakken zijn niet heel diep, lastig voor mij omdat ik altijd mijn telefoon en fototoestel bij de hand wil hebben. 2. Deze broek is vooral geschikt voor wandelingen in het voor- en najaar. Enerzijds omdat je in die periodes het vaakst profijt zult hebben van de anti-natte-kont functie. Anderzijds omdat bij heel warm weer vocht niet zo goed kan worden afgevoerd door het membraan dat in het kontstuk is gezet. Draag je de broek bij warm weer, zal je warme billen krijgen.

Mijn conclusie is duidelijk: deze broek krijgt van mij een cijfer 8. Het is een fijne broek, met een prima pasvorm van prettig materiaal. En wat een zege dat ik nooit meer met natte en koude billen rondloop! Ook ben ik heel blij dat ik eindelijk weer een fijne afritsbroek heb gevonden met de rits boven de knie. Daar was ik al een tijdje naar op zoek.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-