Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
14 dagen recht op retour
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment

Wat is HHL?

Wat is HHL?

Beschermt je tegen insecten (Muggen, wespen, teken etc.) zorgt ervoor dat er geen vreemde geuren ontstaan en is milieuvriendelijk.

De feiten

HHL Vital Protection is een unieke textiel impregnatie behandeling die langdurige bescherming biedt tegen een breed scala van bijtende insecten zoals muggen, teken, bedwantsen, zandvliegen en vlooien. Bijtende insecten is niet alleen een ongemak, maar vormt ook een ernstig risico voor de gezondheid. Niet alleen bijtende insecten veroorzaken pijnlijke, jeukende beten, maar ook levensbedreigende ziekten zoals malaria, dengue fever, Lyme en West-Nijl virus. Vital Protection is 90% effectief bij het afweren van de bloedstroom en bijt en geeft de gebruiker gemoedsrust dat hij "veilige avonturen" kan ervaren. Het bereik van toepassingen van Vital Protection is onbeperkt als mensen reizen naar bredere en meer exotische bestemmingen en omdat de verspreiding van ziekten veroorzaakt door bijtende insecten alleen maar toeneemt.

HHL bescherming biedt de eindgebruiker niet alleen een belangrijk gezondheidsprobleem en kalmeert hem, maar remt ook de afbraak van geur-veroorzakende bacteriën en weefsel - 3 benijdenswaardige voordelen in een belangrijk product!

Belangrijkste voordelen

 • Vermindert en vermindert de gezondheidsrisico's van insectenbeten aanzienlijk
 • antibacterieel
 • Remt de afbraak van de stof
 • Duurzame, langetermijn effectiviteit
 • Kosteneffectief
 • Geen negatieve invloed op de handgreep van de stof - vooral wanneer gebruikt in combinatie met HHL Technology BaseTex weekmakers
 • Milieuvriendelijk - De meest geavanceerde functie betekent dat u het minder vaak wast (energie en water bespaart) en het kledingstuk langer houdt (zodat u het langer kunt dragen en minder hoeft te vervangen).
 • De chemie van Vital Protection is veilig en milieuvriendelijk
 • Bewezen effectiviteit en onafhankelijke aanbevelingen

Hoe werkt het?

Het actieve bestanddeel van Vital Protection is permethrin - een volledig veilige maar zeer effectieve chemie. In de natuur worden bepaalde bloemen, zoals de chrysanthemum, gebruikt om een ​​afstotend middel met vrijwel identieke eigenschappen te creëren. Permethrine is een synthetische versie van deze van nature voorkomende biologische bescherming. Het is geurloos en zal, indien op de juiste manier gebruikt, de omgeving of het kledingstuk / de uitrusting waarop het wordt aangebracht niet nadelig beïnvloeden. Deze unieke chemie, die we met succes hebben ontwikkeld voor de opname van weefsel, weert insecten onmiddellijk af wanneer hun zenuwstelsel een bedreiging detecteert. In de meeste gevallen waarin de muggen en andere stekende insecten het gevoel dat dit middel, worden ze onmiddellijk geblust en vliegen uit om een ​​beter verteerbaar slachtoffer te vinden! Vital Protection beschermt de drager tegen vervelende snacks en mogelijke ziektes.

Toepassing

Vital Protection is ideaal voor:

Sports & Active Wear broeken, shorts, T-shirts, hemden, rokken, vesten, jassen, hoeden, sokken, schoenen materieel voor gebruik buitenshuis tenten, tassen, slaapzakken, reizen handdoeken, muskietennetten, linnengoed, matrassen, dekens, kussens, gordijnen, kussens , Tapijten, tapijt. en een hele reeks andere applicaties!

Technische voordelen

 • Vital Protection kan worden gebruikt met pad-, uitlaat-, spray- en schuimmethoden
 • Geschikt voor de meeste oppervlakken
 • Uitstekende wasbestendigheid
 • Het heeft geen negatieve invloed op vochttransport / vochttransport
 • Geen negatieve effecten op het gevoel en het gevoel van de stof
 • Veilige en niet-toxische chemicaliën
 • Geschikt voor een breed scala aan toepassingen - met onze technici voor eersteklas technische ondersteuning

Ga verder naar de anti insect Life-Line collectie 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
14 dagen recht op retour
Betaal snel en veilig
Ruim assortiment