Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

De 10 leukste cadeaus om te geven aan een wandelaar/avonturier

De 10 leukste cadeaus om te geven aan een wandelaar/avonturier

Ben jij op zoek naar een verrassend cadeau voor een wandelaar? Van praktische spullen, die altijd van pas komen, tot leuke gadgets die niet mogen ontbreken. Welke gelegenheid het ook is, van vaderdag tot een verjaardag, of gewoon een keertje zomaar. Met de volgende cadeaus maak je een fanatieke wandelaar gegarandeerd blij! In deze blog nemen we je mee in 10 verschillende leuke cadeaus voor een natuur- en wandelliefhebber.

  1. Waterafstotend jack

 

Zeker in ons wisselvallige klimaat is het handig om waterafstotende kleding te dragen. Zorg van te voren dat je op de hoogte bent van de juiste maten en schaf een waterdichte jas aan voor jouw wandelvriend/vriendin. 

 

  1. Anti-insecten broek

 

Naast waterafstotende kleding is het voor een wandelaar ook belangrijk om zich te beschermen tegen insecten. Een anti-insecten broek is hier het perfecte voorbeeld van. 

 

  1. Een boek over wandeltochten

 

In de boekhandel, maar ook online zijn er tal van boeken te verkrijgen die een wandelaar kunnen inspireren. Je kunt hier op de voorliefde voor een land inspelen om de mooiste wandeltochten te ontdekken.

 

  1. Een wandeldagboek

 

Laat de persoon in kwestie zijn mooiste reizen vastleggen in een wandeldagboek. Wat heb je allemaal meegemaakt, gezien en ervaren? Erg leuk om later terug te lezen. Tip voor iemand die van schrijven houdt!

 

  1. Een wegwerpcamera

 

Niets is leuker dan je wandeltochten vastleggen. De prachtige kiekjes zullen je terugnemen naar dat moment. Het is bovendien ontzettend leuk om de foto’s na een aantal jaren te ontwikkelen en daarna samen herinneringen ophalen.

 

  1. Een backpack

 

Is de persoon in kwestie een echte backpacker? Verras diegene dan met een backpack. Ook geschikt voor lange wandelingen of kamperen. Waar ben jij naar op zoek? Ga je voor een kleine rugzak of juist een grote rugzak? Bekijk welke rugtas wordt aangeraden voor welke outdoor activiteit. 

 

  1. Slaapzak

 

Bij een kampeervakantie mag een slaapzak niet ontbreken. Een mummie slaapzak biedt een fijne en warme slaapplek en biedt genoeg ruimte. Het kleine formaat is handig om mee te nemen.

 

  1. Een powerbank


Zeker wanneer er een meerdaagse wandelroute op de planning staat is het handig om een powerbank mee op zak te hebben. Je telefoon kan dienen als navigatie of fototoestel, om te voorkomen dat hij helemaal leegloopt is het handig om een powerbank mee te hebben.

 

  1. Hoeden en petten

 

Op zoek naar een kleinigheidje? Denk dan aan een hoed of pet, zeker voor de warme dagen mag dit niet ontbreken ter bescherming. En het staat ook nog eens leuk!

 

  1. Cadeaubon

 

En dan als laatste de cadeaubon. Kom je er echt niet uit wat je moet geven? Dan is een cadeaubon altijd goed. Diegene kan dan zelf bepalen welk artikel bij hem of haar past bij één van de leukste outdoor webshop van Nederland.

 

Welke wandel cadeaus staan er op jouw verlanglijstje? En wat doe jij een actieve wandelaar cadeau? Laat het weten in de reacties.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-