Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

Deze wandel items moet iedere wandelaar hebben

  • Geplaatst op
  • Door Anouk
  • 0
Deze wandel items moet iedere wandelaar hebben

Als actieve wandelaar weet je dat het dragen van comfortabele wandelkleding echt een must is. Wandelkleding is speciaal ontworpen om je zo goed mogelijk te weren tegen kou, wind en warmte. Jezelf beschermen kan met goede jas, vest en t-shirt. Wandelkleding is licht in gewicht, om jouw wandelervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Ga voor stoffen die goed ademen en goed ventileren. Kies voor een fleecevest of softshell jas om je lekker warm te houden. Ga je binnenkort naar buiten voor een wandeling? Voor jou hebben we wandelitems die onmisbaar zijn op een rijtje gezet. 

 

1. Softshell wandeljas

Een softshell wandeljas biedt bescherming tegen de kou, wind en een kleine regenbui. Tijdens bijna ieder seizoen is een softshell wandeljas een uitkomst. Softshell is een populaire stofsoort die bekend staat om het ademend vermogen en waterafstotende eigenschappen. Daarnaast is softshell licht in gewicht en bergt klein op. Ideaal dus om mee te nemen tijdens jouw wandeltocht. Dit zijn de meest populaire softshell wandeljassen van Life-Line. 

 

 

2. Wandelvest

Een wandelvest beschermt je tegen de kou en de wind en mag niet ontbreken bij het maken van een wandeling. Een wandeljas of wandelvest vormen de buitenste laag van het drie-lagen systeem. Deze buitenste laag wordt gezien als de beschermlaag tegen wind, regen en kou. Als je op zoek bent naar een nieuw wandelvest raden we aan om te gaan voor een wandelvest met een capuchon. De materiaalsoort Fleece is erg populair als het om wandelvesten gaat. Fleece is licht in gewicht, voelt lekker zacht aan en houd je heerlijk warm. Hieronder vind je de meest populaire wandelvesten uit de Life-Line collectie. 

 

 

3. Wandelshirt

Een wandelshirt is de onderlaag dat voldoende ventilatie en afvoer van warmte en vocht biedt. Kies daarom een wandelshirt die gemaakt is van een goed ventilerende stof. Tijdens je wandeling zul je flink bewegen en je lichaam zal warmte en vocht uitstoten. Ga daarom voor een wandelshirt van goede kwaliteit, zodat je comfortabel aan je wandeltocht kunt beginnen. Welke stof vind je prettig om te dragen? Onze wandelshirts zijn gemaakt van een mix van katoen en polyester. Onze wandelshirts zijn voorzien van Quick Dry materiaal, zodat ze sneldrogend zijn. Daarnaast hebben onze wandelshirts UPF 40+ UW bescherming om je te beschermen tegen de straling. Hieronder vind je de meest populaire wandelshirts uit onze eigen collectie. 

 

 

4. Wandelbroek

Voor iedere soort wandeltrip is een passende wandelbroek te vinden! Van lange broeken en afritsbroeken, tot korte broeken en skorts: wandelbroeken komen in allerlei vormen, kleuren en maten. Life-Line is de specialist in wandelbroeken. Wij hebben een ruime keuze aan wandelbroeken in verschillende materialen. Ons assortiment reikt van ritex tot softshell. Ritex is een coating die de stof een waterafstotende werking geeft en beschermt tegen de zon. Naast deze materialen hebben wij ook wandelbroeken van stretch, active nylon en polyamide geïmpregneerd met HHL Vital Protection (anti-insecten). Voor ieder seizoen bestaan er passende wandelbroeken. Voor de winter of in koude gebieden hebben wij een assortiment gevoerde wandelbroeken in diverse materialen. Een deel van onze zomer wandelbroeken is af te ritsen tot een korte wandelbroek. Hieronder vind je de meest populaire wandelbroeken uit onze eigen collectie. 

 

5. Wandelrugzak

Tijdens je wandeling zul je ongetwijfeld spullen willen meenemen. Denk aan een flesje drinken, wat eten, een camera of telefoon. Als je wandelt wil je zo min mogelijk last hebben van je rugzak. Ga daarom voor een rugzak die licht is in gewicht. Ga je voor een kleine rugzak of een grote backpack? Dat ligt natuurlijk aan de soort wandeling die je gaat maken. Ga je een korte wandeling maken? Kies dan voor een backpack van 10-20 liter. Ga je een dagtour of lange wandeling maken? Kies dan voor een middelgrote backpack van 20-30 liter. Ga je een trekkingtour of grote rondreis doen? Dan is een grote backpack van 35-65 liter de beste keuze. Hieronder vind je populaire rugzakken op een rijtje. 

 

 

6. Kampeerspullen

Ga je een meerdaagse wandeltocht doen? En ben je van plan om te overnachten in de natuur? Dan mogen een tent en slaapzak niet ontbreken. Als je de tent en slaapzak meeneemt onderweg tijdens je wandeling, ga dan voor kampeerspullen die licht in gewicht zijn, voor zover dat mogelijk is. Laat je de tent op één plek staan en ga je vanuit daar wandelen? Dat kan ook en is wat comfortabeler. Het is maar net wat voor soort wandeltocht je gaat doen. Als je nog op zoek bent naar een tent of een slaapzak hebben wij een aantal sterk afgeprijsde kampeerspullen in onze shop staan. Hieronder vind je populaire kampeerspullen op een rijtje. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-