Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

Vakantie wordt populairder bij Nederlanders

  • Geplaatst op
  • Door Sofie van Life-Line
  • 0
Vakantie wordt populairder bij Nederlanders

Steeds meer Nederlanders gaan op vakantie. Lees in deze blog waarom Nederlanders graag op vakantie gaan en waar Nederlanders op afknappen tijdens hun welverdiende zomer vakantie.

Nederlanders zijn echte vakantiegangers. Jaarlijks gaan miljoenen Nederlanders naar een all-inclusieve hotel in Turkije, naar de camping in Frankrijk of een weekendje naar Barcelona. Naast Europa worden ook steeds meer landen in andere continenten bezocht. Amerikaanse steden en backpacken door Azië worden steeds populairder. Maar hoe komt het dat Nederlands zo graag op vakantie willen?

Uit meerdere onderzoeken komt naar voren dat veel Nederlanders het belangrijk vinden om te kunnen ontspannen en relaxten op vakantie. De verantwoordelijkheden uit het dagelijkse leven worden even op een laag pitje gezet. Wassen, koken en schoonmaken zijn hier goede voorbeelden van.

Plezier

Nederlanders beleven veel plezier aan het uitzoeken en boeken van een vakantie. Maar een klein deel van de Nederlanders geeft aan dat ze de vakantie pas een maand van te voren boeken. Het grootste gedeelte boekt tot drie maanden van te voren. Door vroeger te boeken kijken Nederlanders langer uit naar hun vakantie waardoor er veel voorpret is.

Wat willen we niet

Wij weten erg goed wat we willen op vakantie, maar zo weten we ook wat we niet willen op vakantie. Het weer is doorslag gevend. Op plaatsen waar het minder mooi weer is willen we liever niet heen in de zomer. Ook hygiëne is een belangrijk punt voor Nederlandse reizigers. Naast het weer en hygiëne zijn ook insecten doorslag gevend. Op plaatsen waar veel muggen en andere insecten voorkomen komen de Nederlanders liever niet.

Ben jij van plan om op reis te gaan naar een gebied waar veel insecten en muggen voorkomen? In onze collectie hebben we een uitgebreid assortiment met insectwerende kleding. Zo kan jij zonder zorgen op vakantie. Klik hier voor meer informatie over onze insectwerende kleding.

Vaker vakantie

Zoals eerder gezegd zijn Nederlanders echte vakantiegangers en gaan we ook steeds vaker op vakantie. Reizen wordt voor vrijwel iedereen belangrijker omdat we open staan voor nieuwe en andere culturen. Daarnaast wordt vrijwilligersvakanties ook steeds populaider: werken, leren en helpen in het buitenland. Wat is beter dan dat? Steeds meer Nederlanders zullen ook op weekendtrips gaan. Dit heeft een groot voordeel, je kan met iedereen op trip. Je vrienden, vriend(in), gezin of studiegroep. Wat je ook gaat doen, het is allemaal mogelijk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-