Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

Alles wat je moet weten over sherpa fleece

Alles wat je moet weten over sherpa fleece

Sherpa fleece is tegenwoordig een van de meest populaire stoffen en het is gemakkelijk in te zien waarom zoveel mensen er dol op zijn. Het is warm, gezellig en stijlvol tegelijk, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die zijn tijd buiten in de kou doorbrengt of gewoon wat extra warmte nodig heeft op die koude winterdagen.

Sherpa fleece is tegenwoordig een van de meest populaire stoffen en het is gemakkelijk in te zien waarom zoveel mensen er dol op zijn. Het is warm, gezellig en stijlvol tegelijk, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die zijn tijd buiten in de kou doorbrengt of gewoon wat extra warmte nodig heeft op die koude winterdagen. Maar met zoveel verschillende soorten fleece beschikbaar, van effen kleuren tot dierenprints en nog veel meer, hoe weet je welke optie het beste voor jou is?

 

Wat is sherpa fleece precies?

Sherpa fleece is een stof die zowel warm als zacht is. Het is gemaakt van acryl, polyester of katoen. Ze zijn meestal wazig aan de ene kant en glad aan de andere kant. De stof is oorspronkelijk ontworpen voor bergbeklimmers door Polartec. Deze jassen worden nu door iedereen gebruikt, van skiërs tot wandelaars. Een groot voordeel van sherpa is hoe het je warm houdt in koude klimaten en hoe het niet oververhit raakt bij warmere temperaturen vanwege het ademend vermogen. Een nadeel van sherpa is dat het voor sommige mensen te volumineus kan zijn en moeilijk in te pakken.

 

Hoe zorg je voor Sherpa?

Sherpa fleece is een materiaal dat zacht en warm is. Het is ook minder duur dan wol en polyester. Het nadeel van sherpa fleece is dat het niet zo goed wast als andere stoffen, dus je hebt een stofverfrisser zoals Febreze nodig om het in goede staat te houden.

 

Zijn er alternatieve stoffen?

Er zijn een aantal alternatieve stoffen die kunnen worden gebruikt in plaats van sherpa fleece. Primaloft en Thinsulate zijn bijvoorbeeld beide synthetische alternatieven die voor isolatie zorgen zonder de nadelen van sherpa fleece. Ze kunnen echter duurder zijn dan sherpa. Als je op zoek bent naar een betaalbaar alternatief, is wol ook een goede optie omdat het goed isoleert en goed ademt.

 

Waar kun je het voor gebruiken?

Sherpa fleece is een synthetisch materiaal dat al tientallen jaren bestaat. Het wordt voornamelijk gebruikt vanwege de warmte en het zachte gevoel. Mensen gebruiken het als voering in jassen, jassen of zelfs als dekens en beddengoed. De voordelen van sherpa fleece zijn dat het warm, zacht en duurzaam is. De nadelen zijn dat het duur, zwaar en omvangrijk kan zijn.

 

Waar kan ik sherpa kopen?

Bij Life-Line kun je sherpa kopen met een goede kwaliteit en een verscheidenheid aan kleuren en maten. Onze nieuwste dames en heren-wintercollectie bevat de nieuwste sherpa fleece vesten. Bekijk de William, Wilfred, Wendy en Wietske hieronder. Waarom nu een sherpa kopen? Omdat de energieprijzen stijgen en de Fleece prijzen dalen! Zet de verwarming een paar graden lager en trek een lekkere fleece van Life-Line aan. Klik hier en profiteer nu!


Nieuwe Sherpa Collectie

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-