Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

De poncho: meest comfy wandel musthave

De poncho: meest comfy wandel musthave

Influencers, BN'ers of misschien wel gewoon de buurvrouw, je ziet ze steeds vaker gestyled met een mooie poncho. Maak wandelingen in stijl met een poncho die je ook nog eens heerlijk warm houdt. Lees waarom dit item niet mag ontbreken in jouw wandelgarderobe.

Oorspronkelijk komt de poncho uit Zuid Amerika, in de mooiste felle kleuren gemaakt van wol of huid. Tegenwoordig is de poncho een kledingstuk dat onmisbaar is in elke kledingkast maar ook nog steeds een onderdeel van de Peruanen.

De steeds meer opkomende trend voegt echt iets toe aan je outfit. Voor zowel dames als heren kan een poncho geschikt zijn om in de koude wintermaanden toch warm voor de dag te komen. De regenponcho is bij iedereen wel bekend, en ontzettend handig voor wandelingen in de herfst en winter met regenachtig weer.

Een passende oplossing voor elk seizoen

Kenmerkend voor de poncho is dat het iets wegheeft van een omslagdoek. De pasvorm is vaak een rechthoek met in het midden een opening of een vierkant, waarbij je de punten voor en achter draagt. Je kunt een poncho in plaats van een jas gebruiken tijdens een wandeling op een koele zomeravond. Wil je iets meer taille creëren? Dan is een riem de oplossing. 

Mila Dames Poncho, is perfect voor wanneer het weer wat kouder wordt. De hoge kraag die je vaak ziet bij een poncho houd je heerlijk warm. Het voordeel van deze poncho is dat deze makkelijk opvouwbaar is en is gemaakt van 100% polyester. Het voordeel van polyester is dat het glad, licht en zacht aanvoelt. Bovendien is het een duurzaam materiaal dat bijna niet kreukt en zijn kleur goed behoudt. Met een poncho beleef je jarenlang plezier.

Ponchos

(Pon)Choose de poncho voor jou!

Poncho’s komen in allerlei vormen, maten en materialen. Van zachte teddy stof tot aan wollen varianten. Houd je van iets bijzonders? Ga dan voor een poncho met franjes of een gehaakte versie. Ontdek welke poncho het beste bij jou past. Het hele jaar door zie je poncho’s terugkomen. Je kunt ze zelfs over een leren jasje dragen als dit je niet genoeg warm houdt. Het voelt aan als een fijn dekentje. Kortom, waar wacht je nog op!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-