Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

De beste kampeerspullen voor je kampeervakantie

  • Geplaatst op
  • Door Anouk
  • 0
De beste kampeerspullen voor je kampeervakantie

Van plan om te gaan kamperen? Of je nu in Nederland of in het buitenland gaat kamperen, wij hebben de kampeeruitrusting voor jou! In onze kampeer collectie vind je tenten, backpacks, slaapzakken en accessoires. Precies wat je nodig hebt voor jouw kampeer avontuur! Om je goed te kunnen voorbereiden op je kampeervakantie, zetten wij voor jou 4 onmisbare items voor jou op een rijtje.

 


Tenten

Onmisbaar als je gaat kamperen is natuurlijk een tent. Met hoeveel personen wil je in de tent slapen? Bij ons vind je tweepersoonstenten en vierpersoonstenten in het assortiment. De tenten zijn gemaakt kwalitatieve materialen die de tenten duurzaam maken. Veel tenten in ons assortiment zijn geschikt om meerdere seizoenen te gebruiken. Het is maar net in welke periode je met de tent op reis gaat. Onze tenten isoleren en ventileren goed, waardoor je optimaal kunt genieten van je nachtrust. Benieuwd naar al onze tenten? Bekijk dan ons assortiment tenten.

 

 

 


Backpacks en rugzakken

Naast een tent is een fijne backpack ook onmisbaar tijdens je kampeervakantie! Of je nu gaat backpacken, een fietsvakantie gaat doen of de tas gaat gebruiken voor een wandeling: wij hebben een ruim assortiment met voor ieder wat wils! Bij ons vind je rugzakken van de merken Kelty, Wenzel en Sierra. Benieuwd naar al onze backpacks? Bekijk dan ons hele assortiment rugzakken.

 

 

Slaapzakken

Tijdens je slaap wil je lekker warm blijven. Daarom is een slaapzak ook onmisbaar bij het kamperen. In ons assortiment hebben we slaapzakken van de merken Kelty en Wenzel die bekend staan om hun goede kwaliteit. Bij ons vind je slaapzakken voor kinderen en voor volwassenen, zodat je direct voor het hele gezin kunt shoppen. Ben je op zoek naar een mummie-slaapzak die je van top tot teen warm houdt? Of ga je liever voor een slaapzak met een open bovenkant? Onze slaapzakken zijn licht in gewicht en dus makkelijk mee te nemen naar de camping, een festival of op reis. Benieuwd naar al onze slaapzakken? Bekijk dan hier ons hele assortiment slaapzakken.

 

 


Kampeer accessoires

Ben je voor de tent ook op zoek naar tentstokken, een scheerlijn of een lampje? Bij ons kun je ook terecht voor onmisbare kampeer accessoires. Je tent goed vastzetten tegen wind is absoluut een must! Onze scheerlijnen met reflecterende details goed van pas. De scheerlijn valt door de reflecterende details op in het donker, zodat je er niet over struikelt! De tentlamp in ons assortiment zorgt voor licht in de tent, ook erg handig tijdens kamperen. Kan de tent wel wat stevigheid gebruiken? Dan komen tentstokken van pas! Ben je op zoek naar andere kampeer accessoires? Bekijk dan ons hele assortiment kampeer accessoires.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-