Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

Life-Line ambassadeur: Pieter van Ommen

  • Geplaatst op
  • Door Sophie
  • 0
Life-Line ambassadeur: Pieter van Ommen

Pieter heeft een aantal artikelen uit de zomercollectie getest. Benieuwd naar zijn bevindingen?

Pieter (31 jaar) is al van jongs af aan gefascineerd door honden. Hij werkt als hoofdagent bij de politie en is via zijn werk in aanraking gekomen met speurhonden en het opleiden van honden. Pieter vindt het werken met honden niet alleen erg leuk en uitdagend, maar hij is er ook erg goed in. Daarom is Pieter enkele jaren geleden een eigen speurhondenschool begonnen. Hij geeft diverse cursussen aan zowel particuliere als ook zakelijke klanten zoals beveiligingsbedrijven. Tijdens zijn werk met honden is Pieter veel buiten en legt hij heel wat kilometers af. Op een dag gevuld met trainingen legt hij makkelijk 40-45 km af. En dan moet je voorzien zijn van functionele kleding!

Pieter, wat is voor jou belangrijk als je wandelkleding uitzoekt?

  • Vroeger droeg ik veel kleding van dure merken maar ik vind dat zonde van mijn geld. Er zitten vaak functies op die je niet nodig hebt, maar waar je wel voor betaalt. De Life-Line producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en bieden mij precies wat ik nodig heb. Dat komt zeker ook door het feit dat Life-Line haar kleding specifiek voor het wandelen ontwikkelt.
  • Als hondentrainer wandel ik natuurlijk op een andere manier en is bijvoorbeeld de slijtvastheid enorm belangrijk. Honden springen nog wel eens tegen me aan of ik loop over boomstronken heen en blijf hangen aan een tak. Als de kleding dat niet aankan, is het niet geschikt voor mij.
  • Tijdens mijn werk is het dragen van lagen erg belangrijk. Ik ben vaak langere tijd op stap en bereik regelmatig afstanden rond de 40km op een dag. Als het weer verandert, moet ik mijn kleding snel kunnen aanpassen.
  • Bewegingsvrijheid en een goed ademend vermogen zijn eigenschappen die voor mij heel belangrijk zijn. Ik ben actief aan het wandelen en als ik het warm krijg, moet mijn lichaam die warmte goed kwijt kunnen. In mijn werk met honden moet ik vaak een voorwerp gooien of iets aanwijzen. Als de kleding te strak zit of onvoldoende meegeeft, zou mij dat belemmeren.
  • Ik ben gek op veel zakken aan mijn wandelkleding, dat is voor mijn werk erg handig. Zo kan ik er van alles in kwijt: mijn mobiel, sleutels, geld, materiaal dat ik nodig heb voor de hondentraining, mijn dagprogramma, een wandelkaart, een koekje voor mij en nog één extra voor de hond. Het moet er allemaal in kunnen.

Pieter heeft een aantal artikelen uit de zomercollectie  getest. Benieuwd naar zijn bevindingen?

2-pack T-shirt (artikel nr. 85101204)

Het materiaal van deze T-shirts is echt geweldig! Het draagt erg fijn, het houdt je warm en ademt tegelijk zeer goed. De pasvorm sluit mooi aan. En door de eigenschappen anti-insect, anti-micro en UPF50+ krijgen deze T-shirts een echte meerwaarde. Ik beveel het andere wandelaars zeker aan! Sterker nog, ik heb het zelfs aanbevolen aan collega’s bij de politie en zij dragen het nu onder hun steekvest.

 

Sutton anti-insect afritsbroek (artikel nr. 63130193)

Ik begin bij het materiaal: wat een fijne stof! Ik heb de broek in veel verschillende omstandigheden kunnen testen, ook bij regen: hij droogt supersnel, dat is een echt pluspunt. Ik heb geen last gehad van ongedierte, dus de anti-insect functie werkt. Het materiaal is zeer licht, dat loopt erg makkelijk. De pasvorm is goed maar wat mij betreft mag er op beide benen een zak komen (er zit er nu één) en mogen de zakken nog groter zijn.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-