Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

Waarom kamperen zo leuk is

  • Geplaatst op
  • Door Sofie
  • 0
Waarom kamperen zo leuk is

Kamperen wordt steeds populairder. We reizen af naar Frankrijk, Spanje, Italië of blijven in Nederland. Je bent de hele dag buiten, geniet van elkaar en kan mooie dorpjes bezoeken. In deze blog vertellen we waarom kamperen zo leuk is!

Waarom kamperen zo leuk is

Niet iedereen houdt ervan om te gaan kamperen, maar als je eenmaal overtuigt bent wil je liever niks anders meer. Je zet je tent neer en je kan op pad in de directe omgeving, je kan zelf koken en je bent de hele dag buiten. Ben je uitgekeken dan pak je snel alles in en vertrek je naar je volgende bestemming. Steeds meer Nederlanders gaan met een caravan of tent op een kampeervakantie, zowel binnen als buiten Nederland. In deze blog schrijven we waarom kamperen zo leuk is!

Buiten

We hebben het net al even kort gezegd maar tijdens kamperen ben je de hele dag buiten. Natuurlijk is het dan wel fijn als het mooi weer is, maar dat spreekt voor zich. Lekker buiten eten, drinken, boekje lezen, badmintonnen en dat allemaal buiten voor jouw eigen plekje. In de avond kan je heerlijk met een wijntje van de natuurgeluiden en rust genieten.

Back to basic

Je moet het leuk vinden of niet. Op een camping heb je vaak weinig internet en geen tv. Hierdoor ga je al snel terug naar de basis. Je praat sneller en meer met elkaar en je speelt spelletjes, super gezellig! Daarnaast is het best fijn om een keer niet de keuze te hebben uit je hele kledingkast maar slechts een koffer of tas waar je jouw outfit uit moet kiezen. Back to basic is ook dat je geen vaatwasser hebt en dus gezellig samen de afwas gaat doen. Hier zal je nooit alleen zijn en al snel campingvrienden maken.

Autoreis

Veel mensen zitten niet te wachten om lang in de auto te zitten. Het beste wat je kan doen is omdenken! Als je denkt aan alle uren in de auto wordt het niet er niet leuker op. Je kan ook denken, gas uit? Deuren en ramen op slot? Ja? Gas erop en de vakantie is begonnen! Mensen die al langer kamperen zullen dit herkennen. Voorin kan je samen met je partner lekker praten over al jullie vakantieplannen terwijl de kinderen achterin elkaar vermaken en filmpjes aan het kijken zijn. Zolang je de autoreis als onderdeel van je vakantie ziet, zal het geen probleem zijn.

Campingvrienden

Op de camping groet iedereen elkaar en kom je elkaar meerdere keren per dag tegen. Is het niet tijdens de broodjes halen dan is het wel op de wc. Dit betekent ook dat de kinderen snel in contact komen met andere kinderen van de camping en zo ontstaat een ‘eeuwige’ vriendschap. Voor jou kan dit ook wat rust betekenen want als je kroost het leuk heeft, heb jij het ook leuk!

Vrijheid

Je hebt je auto bij je en dat is fijn! Als je met de auto naar de camping afgereisd bent heb je een auto. Super handig voor het bezoeken van verborgen strandjes en mooie plaatsjes in de buurt. Één van de leukste dingen op vakantie: naar de supermarché. Een supermarkt zo groot dat je het bijna niet kan voorstellen.

Naast dat je een auto bij je hebt heb je nog veel meer vrijheid tijdens kamperen. Is het ergens geen mooi weer? Je pakt je spullen in en je gaat naar een plekje waar het wel mooi weer is. Bevalt de camping niet? Je pakt je spullen in en je gaat op zoek naar een andere camping. Ben je uitgekeken op de bestemming? Ook dan kan je snel je spullen pakken en gaan. Op deze manier zal je het altijd naar je zin hebben. Heb je een camping gereserveerd? Dan zal het wat moeilijker worden om je spullen te maken maar heb je wel de vrijheid om plekken te bezoeken die hoog op jouw lijstje staan.

Anti-insect

Het maakt niet uit in welk land je gaat kamperen, maar muggen zullen er altijd zijn. Muggen houden van stilstaand water en warm weer. Om jezelf te beschermen tegen muggenbeten hebben wij een groot assortiment aan anti-insect kleding. Deze kleding beschermt jou tegen insectenbeten. Hoe dat in zijn werking gaat kan je hier lezen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-