Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

Zomerse wandelkleding voor warme dagen

Zomerse wandelkleding voor warme dagen

De zomer is het moment om lekker naar buiten te gaan en van de natuur te genieten. Het kwik stijgt en de natuur staat in volle bloei. Bij het maken van een wandeling is het belangrijk om zo comfortabel mogelijk op stap te gaan. Het dragen van ventilerende kleding is een absolute must! Tijdens een wandeling kom je in beweging en zal je lichaamstemperatuur stijgen. En dan is het wel zo prettig om fijne wandelkleding te dragen. In onze webshop hebben wij een groot assortiment aan korte wandelkleding voor in de zomer. De onmisbare wandelkleding items zetten wij voor jou op een rijtje!

Wandelen tijdens hoge temperaturen

Als je gaat wandelen tijdens mooi weer, is het belangrijk je goed voor te bereiden. Neem water mee en iets lekkers om te eten voor de energie. Daarnaast is het ook belangrijk om goede wandelkleding te dragen. Door de juiste wandelkleding te dragen, wordt je wandeling zo comfortabel mogelijk. Een goed wandeloutfit om te dragen tijdens de zomer is de combinatie van een t-shirt met een korte broek. Lekker luchtig en ademend, waardoor je optimaal kunt genieten van een wandeling in de natuur! Een wandelhoed kan ook van pas komen om je hoofd te beschermen tegen de zon. Lees verder voor nog meer voordelen van de zomerse wandelkleding van Life-Line.

Korte wandel t-shirts

Als je gaat wandelen op een warme dag, is het erg aangenaam om een t-shirt met korte mouwen te dragen. Onze t-shirts zijn gemaakt een sneldrogend materiaal, wat echt een uitkomst is met het warme weer. Een groot voordeel van een wandel t-shirt is dat je rug en schouders bedekt zijn. Zo loop je minder kans op verbranding. Onze wandelshirts laten geen tot nauwelijks UV-straling door. Let op: smeer je lichaamsdelen die niet bedekt zijn goed in met zonnebrand voordat je aan de wandeling begint. Door de korte mouwen komen je (onder)armen flink in de zon te staan. Smeer je daarom altijd ter bescherming in met zonnebrand.

Wandelshirts voor dames

Wandelshirts voor heren

Korte wandelbroeken

Lekker tijdens warm weer is het om te wandelen met in korte broek. Met een korte wandelbroek heb je genoeg ventilatie en kun je het nooit te warm krijgen. In ons assortiment vind je shorts, capri broeken en bermuda’s. Voor dames hebben wij naast korte broeken ook broekrokken in het assortiment. Ben je van plan een lange wandeling te maken? De temperatuur kan flink per dagdeel verschillen. Daarom kan een wandel afritsbroek ook altijd van pas komen. Wanneer het kouder wordt, rits je de pijpen van de broek er weer aan. 

Korte wandelbroeken voor dames

Korte wandelbroeken voor heren

Wandel bodywarmers

Een bodywarmer houdt je lijf lekker warm en kan van pas komen tijdens ochtend- en avondwandelingen. Onze bodywarmers zijn licht in gewicht, en daarom gemakkelijk om mee te nemen onderweg in de tas. In ons assortiment hebben we veel verschillende bodywarmers. Ga je wandelen in een gebied waar veel insecten zijn? Bij Life-Line vind je wandelkleding die we speciaal ontwikkeld hebben met een insectenwerende coating. Insecten blijven uit de buurt, waardoor de kans op insectenbeten kleiner is. 

Wandel bodywarmers voor dames

Wandel bodywarmers voor heren

Wandel hoeden en wandel petten

Tijdens de zomer is het belangrijk om je hoofd te beschermen tegen de zon. De zon staat op z’n hoogste punt en de uv-straling is hoog! Als je een lange periode in de zon loopt, is het aan te raden om een wandelhoed of een wandel pet te dragen ter bescherming. In ons assortiment hebben we diverse wandel hoeden en wandel petten voor dames en heren. Wil je je nek beschermen tegen de zon? Dan raden we een wandelhoed met lange achterkant aan. Bekijk hieronder de hele collectie.

Wandel hoeden en wandel petten voor dames en heren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-