Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-

Bescherm jezelf tegen insecten met deze kleding

  • Geplaatst op
  • Door Anouk
  • 0
Bescherm jezelf tegen insecten met deze kleding

Tijdens het warme weer kunnen nare insectenbeten je ommetje, (bos)wandeling of hikingtocht net wat minder fijn maken. In sommige landen zijn nare insectenbeten zelfs gevaarlijk! Gelukkig bestaat er speciale insectenwerende kleding. Dit hebben wij speciaal ontwikkeld voor ieder buitenavontuur. Zo ga je veilig en beschermd tegen insectenbeten op stap!

Of je nu gaat wandelen in de tropen, in Nederland of Europa: insecten zijn overal aanwezig en als je gebeten wordt kan het jouw buitenavontuur flink verpesten. Wij van Life-Line heeft daar iets op bedacht: onze Anti-Insecten kledinglijn. Deze kleding beschermt je tegen de zon, teken en houdt stekende insecten op afstand. Niets zit je in de weg om zorgeloos op avontuur te gaan in de natuur!

 

Dit zijn de voordelen van de Anti-Insectenkleding van Life-Line

 

Voorkomt verkleuring, schimmelvorming en vieze geurtjes

De HHL Technologie Vital Protection is de coating die verwerkt is in de anti-insectenkleding. De ingrediënten zijn niet giftig en geven geen irritatie. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het irriteert op je huid. Het middel is permanent en blijft dus de hele levensduur van je kleding actief. Deze speciale coating voorkomt verkleuring, schimmelvorming en vieze geurtjes. Door de coating is de stof bestand tegen al het bovenstaande. Dat maakt anti-insectenkleding duurzaam, want het zal lang meegaan!

 

Werkt vuilafstotend

De HHL Technology Vital Protection coating werkt vuilafstotend. Mors je met drinken of met eten? Geen probleem. Modder, vogelpoep of grasvlekken? De viezigheid krijg je gemakkelijk uit de stof. Dat komt door de speciale HHL coating. Even deppen of wassen en de vlek blijft niet (of minimaal) in de kleding zitten. Ideaal dus voor de echte buiten avonturier!

 

Duurzame werking

Door de speciale coating is de kleding beschermd tegen factoren, zoals vuil, van buitenaf. Je krijgt de anti-insectenkleding gemakkelijk schoon. Dat maakt insectenwerende van Life-Line duurzaam in gebruik.

 

Zonnewerend met UPF50+ UV protectie tot factor 50

Anti-insectenkleding is door de speciale coating zonnewerend. Vergeet niet de rest van je lichaam in te smeren met zonnebrand! Met onze insectenwerende kleding bescherm je jezelf tegen de zon. 

 

Licht in gewicht

Onze anti-insectenkleding is licht in gewicht. Dat maakt het gemakkelijk om mee te nemen op jouw trip! Zeker wanneer je een meerdaagse tocht maakt en kleding mee moet vervoeren in je rugzak, geef je de voorkeur aan kleding dat licht in gewicht is. 

 

Sneldrogend

Nat geworden? Geen probleem! De anti-insectenkleding is van sneldrogend materiaal gemaakt. Zodoende wordt zweet goed afgevoerd. Onze insectenwerende kleding is goed ventilerend. Dat maakt jouw outdoor avontuur nog comfortabeler. 

 

 

Bekijk hier al onze anti-insectenkleding

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Specialist in outdoor- en wandelkleding
Voor 16 uur besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen met AfterPay | Riverty
Gratis verzending vanaf €75,-